Platformă de publicații perfectă pentru industria de călătorii

În lumea modernă de azi, oamenii caută online atracții de vizitare ideale înainte de a apela la asta. Prin urmare, este esențial să aducem o experiență captivantă vizitatorilor online. FlipHTML5 vă ajută să creați conținut online bogat care vă încurajează clienții să decidă în sfârșit asupra obiectivelor reale.

Transformați căutătorii online în vizitatori reali

Agentie turistica

Atrageți clienți cu scene reale. FlipHTML5 vă permite să încorporați videoclipuri, panorame 3D ale scenelor reale și alte media în conținutul de călătorie online, oferind publicului o experiență captivantă.

Hotel

Stabiliți-vă chiriașii la hotel cu imagini HD și un link de rezervare încorporat în materialele dvs. de călătorie online. Sau încorporați-vă revistele/broșurile de călătorie online în orice site de turism pentru a le răspândi printre oameni.

Ghid turistic

Transformați broșuri turistice convenționale, ghiduri sau orice alt material de hârtie în materiale online și trimiteți clienților dvs. acel link special, astfel încât dvs. și clienții dvs. să nu fiți nevoiți să transportați hârtie grea pe parcurs.

Broșuri minunate legate de călătorii

faceți o revistă de călătorie online
Open Road Travel Magazine
Revista Doar Tu Călător
broșură digitală de călătorie
Broșura de călătorie pe apă
broșura electronică de călătorie
Destinații de călătorie

Cu FlipHTML5

创造者德兄弟șuri的de l căătorie- FlipHTML5

Transformați conținutul turistic într-o experiență captivantă online

FlipHTML5 facilitează transformarea materialelor de călătorie tipărite convenționale în materiale online. Încorporați panoramă 3D a diferitelor atracții direct în reviste de călătorie, broșuri și ghiduri online, astfel încât publicul să poată experimenta ca și cum ar fi la scenă și să aleagă locul potrivit pentru a merge.

Faceți o publicație de călătorie online odată pentru totdeauna

FlipHTML5 vă ajută să încărcați materialul dvs. de călătorie online o singură dată și îl puteți utiliza în diferite moduri. De exemplu, puteți încorpora reviste de călătorie online direct în site-ul dvs. web, iar apoi toți vizitatorii site-ului se pot întoarce, se pot bucura și pot lua decizii. Sau puteți partaja publicația de călătorie prin intermediul linkului cu clienții țintă în e-mailuri. Și cel mai important, o schimbare directă pe care o faci va fi văzută de toți oamenii care deschid legătura, economisind și mai mult timp, energie și explicații.

Atrageți atenția cu conținutul interactiv de călătorie online

Oamenii preferă mediile interactive precum video, audio, imagini etc. FlipHTML5 vă poate ajuta să faceți publicațiile de călătorie online mai interactive. Cu doar câteva clicuri, puteți adăuga cu ușurință toate tipurile de conținut media. Încorporarea unui videoclip despre scenele din viața reală într-o anumită destinație de călătorie valorează mai mult de o mie de cuvinte și vor fi furnizate mai multe informații de călătorie.

Marcați-vă materialele de promovare a călătoriilor online

Când clienții au încredere în marca ta, vor veni la tine când au nevoie. FlipHTML5 vă oferă o soluție nu numai pentru publicarea de materiale promoționale de călătorie online, ci și pentru creșterea gradului de conștientizare a mărcii. Personalizați-vă logo-ul mărcii și plasați-l pe fiecare pagină a profilului dvs. online sau modificați adresele URL din propriul domeniu, astfel încât spectatorii să vă observe numele mărcii atunci când navighează informațiile.

citiți publicația de călătorie online cu FlipHTML5

Creați o revistă de călătorie minunată