Amplifică puterea meniurilor online

Vrei să-ți dezvolți afacerea cu restaurante? Faceți mai întâi un meniu online. Clienții de astăzi caută adesea meniuri și recenzii online înainte de a lua masa sau de a comanda mâncare de la un restaurant. Încărcați și creați-vă propriul meniu pe FlipHTML5, astfel încât oamenii să poată căuta online sau să îl acceseze prin linkul pe care îl distribuiți! Peste98k+meniurile sunt vii pe FlipHTML5 pentru a atrage clienți în fiecare zi.
Creator de meniu gratuit FlipHTML5

Meniuri interactive

Creator de meniu pentru restaurante ușor de utilizat

Creator de meniuri online pentru a crea meniuri online gratuit

Faceți-vă meniul atrăgător

Meniul dvs. online nu se va mai limita la text și grafică. Cu FlipHTML5, nu numai că vom asigura calitate HD pentru fotografiile tale cu mâncare, care le permit clienților să mărească/micșorează, dar vom include elemente mai interesante, cum ar fi videoclipuri cu prepararea mâncărurilor, prezentări de diapozitive din mediul restaurantului sau chiar recenzii de la gurmanzi. Nu uitați să adăugați adresa restaurantului dvs. pe pagina din față/spate, deoarece FlipHTML5 acceptă și Google Map iFrame în meniul online!

Creșteț我vanză激怒铜linkurile FlipHTML5

Funcția de adăugare a linkurilor FlipHTML5 face meniul dvs. online ca un mini-portal care direcționează clienții către site-ul web al restaurantului dvs., paginile de rețele sociale sau oriunde doriți să meargă!Legături profundeva face chiar minuni pentru vânzările tale la pachet, deoarece îi va determina pe clienți să ia măsuri, cum ar fi deschiderea DoorDash, GrubHub, Uber Eats, FoodPanda și alte aplicații de livrare de alimente sau verificarea recenziilor pe Yelp.

partajați meniul online FlipHTML5 pe rețelele sociale

Du-ți marketingul digital al restaurantului la următorul nivel

Meniul online al FlipHTML5 este perfect pentru clienții de astăzi. Poate fi afișat frumos pe telefoane mobile și partajat pe orice platformă de socializare, ajungând fără efort la un public numeros. Pentru a maximiza acoperirea prin SEO, extragem text din încărcările dvs. și vă oferim opțiunea de a personaliza titlul, cuvintele cheie și descrierea pentru meniul dvs. online.

Meniu încorporabil pentru utilizare flexibilă

Încorporarea meniului online pe site-ul dvs. este la fel de simplă ca și copierea și lipirea. Odată ce meniul dvs. online este creat, FlipHTML5 va genera un cod de încorporare unic pentru a face meniul dvs. să prindă viață pe site-ul dvs. - nu sunt necesare abilități de codare.

partajați meniul online FlipHTML5 pe rețelele sociale

Maximizați-vă meniul creativ InDesign

Creați un meniu delicios pentruLiber