Armă-ți PDF-ul

Transformați conținutul PDF într-un singur link, care se potrivește tuturor nevoilor dvs. de marketing de conținut.

platforma de publicare a revistelor digitale

Simplificați-vă marketingul de conținut

Marketingul de conținut este încorporat în ADN-ul produsului nostru. Ne proiectăm funcțiile pentru a optimiza fiecare etapă a pâlniei de marketing. Prin utilizarea funcțiilor noastre plătite, marketingul de conținut nu mai este o muncă grea și consumatoare de timp.

achiziţie

Listarea pe pagina cu rezultatele căutării Google este simplă! Prin activarea funcției SEO, conținutul tău își va crește vertiginos performanța obținând mai mult trafic din Căutarea Google.

Marca

Fără interactivitate, eforturile pentru povestea mărcii pot fi în zadar! Personalizăm funcțiile pentru povestirea dvs. și construirea mărcii.

Logodnă

Rețelele sociale, e-mailul, site-ul web, toate aceste canale sunt limitate la conținut lung. Folosiți linkul FlipHTML5 rapid la lumină pentru a conecta publicul și pentru a implica profund.

Instrumentul de marketing de conținut indispensabil

Explora3,2 milioane+publicații și vedeți cum guruii de marketing folosesc FlipHTML5 pentru a obține rezultate.

Campanii de marketing vizate CuFlipBook

Devine viral

O poveste bună are nevoie de text, imagini, sunet, video și multe altele. Imaginați-vă un link care poate include toate aceste elemente și poate fi distribuit rapid pe rețelele sociale.

instrument de creare de conținut online pentru marketeri
instrument de marketing digital pentru marketeri

Hack The Grow

Încorporați Flipbook în pagina de destinație a campaniei dvs. fără a distruge designul compact și ordonat. Este atât de ușor să sporești performanța de marketing.

Dominați căutarea

FlipHTML5 face ca fiecare element al PDF-ului să poată fi accesat cu crawlere pentru motoarele de căutare. Acum, fiecare dintre cuvintele tale contează, contează și va fi transformat în oportunități de trafic.

Flipbook-ul este perfect pentru campaniile de anunțuri afișate în Rețeaua de căutare, indiferent dacă îl încorporați în pagina dvs. de destinație sau îl utilizați direct ca adresă URL finală.

Creșteți șansa ca propriul dvs. material să fie afișat pe pagina cu rezultatele căutării mărcii, mai degrabă decât informații negative sau pagini care nu sunt sub controlul dvs.

instrument de marketing de conținut optimizat seo
instrument de marketing prin e-mail

Renovare marketing prin e-mail

Spune-ți la revedere experienței neinspiratoare de citire a buletinului informativ. Utilizați doar flipbook ca pagină de destinație a e-mailului și veți vedea schimbarea!

Integraț我铜instrumentele德国焊接学会。preferate

Integrați flipbook-urile cu instrumentele pe care le utilizați deja. Economisiți timp și lucrați mai bine.

Integraț我铜instrumentele德国焊接学会。preferate

Creșteți cu FlipHTML5

Rămâneți înaintea competiției

Includeți FlipHTML5 în strategia dvs. de marketing acum