Platformă all-in-one
pentru educația modernă!

FlipHTML5 convertește PDF în manuale online pentru profesori și studenți

Împuternici educația modernă

FlipHTML5 a sprijinit industria educației încă din prima zi. O platformă de publicare digitală pentru profesori, studenți și administratorii școlilor pentru a-și împărtăși inteligența lumii. Împreună, am creat2M+prezentări geniale online, reviste pentru studenți, manuale, ghiduri de admitere, manuale și multe alte publicații digitale.

Student

Impresionați-vă profesorii cu proiecte școlare interactive. FlipHTML5 vă permite să includeți videoclipuri, imagini, explicații în lucrarea dvs.

教授

Obțineți materialele convertite în flipbook-uri HTML instantaneu. Distribuiți și încorporați cu ușurință manuale online, fișe, recitafic în sălile de clasă virtuale.

Şcoală

Digitalizați buletinul informativ al școlii, manualele, ghidurile de admitere pe FlipHTML5. Toți părinții, profesorii, elevii le pot accesa oricând de pe telefonul mobil.

Elevii iubesc multimedia

PDF-urilor le lipsește interactivitatea și elementele vizuale. În timp ce FlipHTML5 vă îmbunătățește materialele cu suport pentru încorporarea de imagini, videoclipuri, audio, GIF-uri și multe altele.

Biblioteca din mers

Cu ani în industria publicării digitale, FlipHTML5 și-a dezvoltat resursele de carte care acoperă o varietate de subiecte, subiecte și industrii. Accesul la FlipHTML5 este acces la o bibliotecă mobilă.

FlipHTML5 face online reviste pentru studenți pentru partajare și acces ușor

Accesibil de oriunde

Odată publicate, flipbook-urile vin live pe web. Doar partajați un link și toți studenții dvs. îl vor putea accesa oricând, oriunde și pe orice dispozitiv.

Raft virtual

La fel ca un raft adevărat, raftul virtual FlipHTML5 poate fi construit pentru a vă stoca toate cărțile și a le sorta după subiect sau curs și este încorporabil!

Creați o dată, utilizare nelimitată

Ceea ce creați cu FlipHTML5 va prinde viață oriunde. Conversia PDF în flipbook-uri HTML5 oferă materialelor dvs. o formă mult mai flexibilă. Unul care le permite să fie citite online, partajate cu ușurință prin URL/cod QR și încorporate printr-un simplu copy-paste a codului. Totul este gatanu sunt necesare abilități tehnice.

postari populare

Descoperiți mai multe scenarii în care FlipHTML5 ajută la împuternicirea rutinelor educaționale cu conținut digital captivant. Cu FlipHTML5, lucru inteligent, învățare distractivă!

Noi sustinem

Integrarea FlipHML5 cu instrumentele pe care le utilizați deja în viața de predare de zi cu zi, funcționează la fel ca 1+1>2.
Flipbook-urile HTML5 sunt prietenoase cu web-ul, cu compatibilitate largă. Faceți clic pentru a afla cum funcționează!

Construiește-ți propriul Flipbook astăzi