Creați o revistă interactivă online

Impresionează-ți cititorii cu o revistă interactivă care îi duce într-o călătorie fără ca ei să-și părăsească locurile. Creatorul de reviste online de la FlipHTML5 are toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea o revistă digitală uluitoare.

creator de reviste digitale
Despre redare videouri creator de reviste digitale

Exemplu de revistă interactivă

Creați, publicați și distribuiți revista online

Convertiți static în dinamic

Încărcați o versiune PDF (PPT/Word/Imagini) a revistei dvs. pe FlipHTML5 și urmăriți imaginile și textul dvs. statice devin o revistă interactivă în câteva minute. FlipHTML5 convertește automat conținutul în flipbook-uri dinamice cu efecte de întoarcere a paginii. Revista dvs. digitală va avea senzația uneia tipărite, dar cu multe mai multe funcții.

converti pdf în revistă online
Creator de anuare online gratuit cu machete și șabloane prestabilite

Fă-l să arate profesional

Profitați de șabloane și teme frumoase pentru a face revista dvs. digitală să arate ca fiind realizată profesional. Personalizați-le cu culorile și fonturile mărcii dvs. și salvați setările pentru utilizare ulterioară. Paginile se pot răsturna orizontal sau vertical și puteți alege opțiunile pe care le doriți pentru cititorii dvs. din bara de instrumente.

Navigarea este o briză

Ușurează navigarea cititorilor prin paginile revistei interactive adăugând un cuprins și miniaturi pe care se poate face clic și activând funcția de căutare. De asemenea, puteți activa funcția de zoom pe bara de instrumente a revistei digitale. Cititorii pot atinge colțurile paginilor, pot folosi butoanele următor și precedent sau pur și simplu pot derula pentru a trece de la o pagină la alta.

revista online cu toc
creator de reviste interactive

Îmbunătățiți experiența de lectură

Imaginile dintr-o revistă ajută cititorii să vizualizeze conținutul scris. Luați revista digitală la un nivel superior cu multimedia dinamică, care face experiența de lectură mai realistă. Treceți dincolo de imagini – utilizați editorul multimedia online pentru a încorpora videoclipuri, audio, sondaje, galerii foto și multe altele. Cititorii pot trăi conținutul în loc să îl citească doar.

Potriviți-vă anunțurile

Reviste difuzează reclame pentru a crește veniturile. Faceți-vă publicitatea mai eficientă cu creatorul de reviste online. Adăugați hyperlinkuri care duc cititorii direct către site-ul web sau magazinul online al agenților dvs. de publicitate. Efectuarea achizițiilor a devenit mai ușoară, deoarece nu este nevoie să mergeți în altă parte pentru a face acest lucru. Agenții dvs. de publicitate vor fi mai mulțumiți.

克雷亚ț我reviste在线铜link-uri互动
gazduieste online revista interactiva

Obțineți găzduire nelimitată

Producătorul de reviste online de la FlipHTML5 oferă găzduire online nelimitată și auto-găzduire. Doar încărcați revista digitală finalizată în cloud FlipHTML5. Biblioteca virtuală este ideală pentru depozitarea mai multor reviste. Ai un site web? Găzduiește-ți revista interactivă acolo. Nu sunt necesare FTP sau alte instrumente de încărcare.

Propriul dvs. Chioșc de ziare

Acum că ai creat o revistă digitală uimitoare, ai nevoie de unde să o vinzi. Vinde-ți revista interactivă pe FlipHTML5 fără comision. Toate încasările merg către contul dvs. PayPal specificat. Alegeți setările – preț, monedă, pagini pentru previzualizare etc. Numai utilizatorii autentificați care cumpără revista o pot vizualiza în întregime.

vinde ziare online fără comision
urmăriț我火蚁超人ț一ziarelor注册的

Îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare

Când creați o revistă online, doriți ca publicul țintă să o găsească cu ușurință. Acest creator de reviste online vă permite să personalizați cuvintele cheie ale revistei digitale și titlurile paginilor pentru a maximiza vizibilitatea pe motoarele de căutare. În plus, extrageți textul și publicați-l ca versiune text, astfel încât să fie ușor căutat de Google și alte motoare de căutare.

Maven în accesibilitate

Publicul țintă poate citi revista digitală oriunde și oricând. Revista online optimizează revista pentru citire pe browsere și dispozitive mobile și acceptă Windows, Mac, Android și iOS. De asemenea, alegeți din 22 de limbi diferite atunci când creați o revistă online cu FlipHTML5.

cum să creezi o revistă online

O singură platformă, utilizări nelimitate

Explora1、2milioane+publicații online

Revista de călătorie

Revista CASA VOGUE

Revista de modă pentru bărbați

Revista Alimentară

Cum se creează o revistă online?

Adunați conținutul dvs

Reunește toate articolele, media și reclamele, așa cum ai face pentru o revistă tradițională. Salvați-le ca fișier PDF (sau tipuri de fișiere .doc, .docx, .ppt sau imagini).

Încărcați pentru conversie

Încărcați fișierul în producătorul de reviste online. Acesta va fi convertit automat într-o revistă digitală cu pagini care se pot răsturna.

Faceți totul pop

Alegeți un șablon și o temă, personalizați setările barei de instrumente și adăugați videoclipuri, linkuri, prezentare de diapozitive și alte elemente multimedia la revista interactivă.

Publicați și distribuiți

Odată ce sunteți mulțumit de revista dvs. digitală, publicați-o în formatul dorit și începeți să o distribuiți. Rețineți că puteți vinde revista interactivă pe FlipHTML5 fără comision.

JUMpStart cu
Șabloane de reviste

Nu aveți încă pregătit un dosar de revistă? Nici o problemă! Vă oferim o gamă largă de șabloane de reviste care acoperă diverse subiecte, cum ar fi modă, sport, mâncare, design interior, afaceri și multe altele. Pur și simplu alegeți șablonul preferat și începeți să-l personalizați pentru a-l face unic al dvs.!

creați o revistă online acum

Utilizare populară

Găsește-ți soluția

ro_RO RO